داوطلبان کنکوری همواره با سوالاتی مواجه هستند که برخی از آن ها بسیار مهم هستند و اگر به آن ها پاسخ درستی داده نشود ، ممکن است کل روند مطالعه را به سمت و سویی نادرست بکشاند؛ یکی از این سوالات مهم در مورد شرکت در آزمون است.

در آزمون های آزمایشی شرکت کنم؟؟

پاسخ این سوال می تواند کسب نتیجه در کنکور آیندۀ شما را کاملا دگرگون کند.همانطور که از نام آن پیداست، آزمون ، برای آزمایش است، برای اینکه متوجه شوید که :

  • مطالب را تا چه حدی آموخته اید؟
  • تکنیک های تست زنی را تا چه حد می توانید پیاده کنید؟
  • کدام تکنیک های تست زنی سرعت و دقت بالاتری دارند؟
  • اشتباهات معمول و غیر معمول خود را در هنگام آزمون دادن شناسایی کنید تا امکان تکرار آن ها در کنکور اصلی به حداقل برسد.
  • شرایط حضور در کنکور را بارها و بارها تمرین می کنید و شبیه سازی از نظر جسمی و روانی باعث می شود تا آمادگی بیستری برای حضور در کنکور داشته باشید.
  • ایرادات مطالعه خود را شناسایی کنید.
  • نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنید.
  • دانشتن اینکه چند روز بعد آزمون خواهید داشت، یک نیروی محرکۀ قوی برای مطالعه در شما ایجاد خواهد کرد.
  • با سوالات بیشتر و سبک های متفاوت طرح سوالات آشنا خواهید شد.

 کی در آزمون ها شرکت کنم؟؟

شرکت در آزمون های آزمایشی برای هر داوطلب کنکوری ، کاملا لازم و ضروری است اما؛ زمان شروع آزمون ها برای هر فردی، بر حسب تفاوت های فردی ، سطوح یادگیری و برنامه های سالانه و ماهانه و هفتگی متفاوت خواهد بود.

هم اکنون بیشتر آزمون هایی که در کشور ما اجرایی می شوند، دارای برنامه مخصوص خود هستند. یعنی وقتی که داوطلب کنکوری، در یکی از آزمون های آزمایشی شرکت می کند، یک برنامه مطالعاتی در اختیار وی قرار می گیرد که باید خود را با آن هماهنگ کند و هر چند وقت یکبار بر اساس همان برنامه، آزمون ها برگزار می شوند.

در واقع یکی از مواردی که موجب بروز مشکلاتی در روند مطالعه کوتاه مدت و بلند مدت دواطلبان می شود، همین برنامه های از پیش تعیین شده است. برنامه ای که برای چند هزار نفر شرکت کننده در آن آزمون، بدون در نظر گرفتن تفاوت های فردی و … ، تعیین می شود و سعی می کند همۀ افراد را در قالب یک برنامه بگنجاند؛

همۀ این افراد نمی توانند زمان بندی و سطح یادگیری خود را با آن برنامه هماهنگ کنند و وقتی در آزمون شرکت می کنند این احساس کاذب به آن ها دست می دهد که هیچ مطلبی را نیاموخته اند و از سایر رقیبان عقب مانده اند؛ از این رو به داوطلبان عزیز توصیه می شود با در نظر گرفتن سطح یادگیری، ساعات مطالعه و نقاط ضعف و قوت خود به انتخاب آزمون ها و زمان مناسب شرکت در آن ها، بپردازند.

به داوطلبانی که ، بنا به هر دلایلی، به این نتیجه رسیده اند که شرکت در آزمون ها برای آن ها ممکن نیست؛ توصیه میشود سوالات  آزمون ها را تهیه کنند و در خانه و طبق برنامه خود به آن ها بپردازند

و از تست های زمان دار استفاده کنند؛ سپس بعد از اتمام یک دورۀ مطالعاتی ، زمانی که پایه ای قوی برای خود ساختند و یا در دوران جمع بندی و مرور می توانند در آزمون های مربوطه شرکت کنند. در غیر اینصورت دچار آزمون زدگی خواهند شد و شرکت در آزمون علاوه بر صرف هزینه و وقت زیاد، نتیجۀ عکس خواهد داد.

پیش از ورود به آزمون، استراتژی مطالعاتی خود را مشخص کنید.

باید بدانید که هدف شما از آزمون دادن چیست و قرار گرفتن در چه سطحی از یادگیری، زمان مناسب برای شرکت در آزمون برای شماست. در این آزمون چه چیز هایی را سنجش خواهید کرد و تمرکز شما روی کدام مباحث و نکات خواهد بود.

همچنین باید از نمونه سوالات دوره های قبلی را تهیه کنید و پیش از شرکت در هر آزمون، چندین مرتبه آن ها را مطالعه کنید تا آمادگی ذهنی بیشتری برای شرکت در آزمون داشته باشید.

یکی دیگر از نکات قابل توجه پیش از آزمون ، کنترل استرس و تلاش جهت افزایش تمرکز است. برای آشنایی و یادگیری تکنیک های کاهش استرس و افزایش تمرکز، می توانید به مقاله های قبلی سایت ما ، با همین مضامین و عناوین مراجعه کنید.

هرگز فراموش نکنید که شرکت در این آزمون ها جهت کسب آمادگی و آشنایی بیشتر است که باید منجر به افزایش توانایی های تست زنی و.. در شما شود نه اینکه خود این آزمون ها تبدیل به هیولاهایی برای ترس و استرس شوند.

شما آزمون می دهید تا آزمون دادن را یاد بگیرید، اشتباه کنید و سپس اشکالات و اشتباهت خود را شناسایی کنید. زیرا آموختن بدون آزمون و خطا امکان پذیر نیست و در هر یادگیری ای همیشه اشتباهات و اشکالاتی رخ می دهد و هدف از شرکت در آزمون های آزمایشی این است که شما همۀ این اشتباهات را در آزمونی بروز دهید و روی آن ها کار کنید تا در زمان کنکور، که هدف اصلی همۀ این مطالعات و آزمون هاست، بروز پیدا نکنند.

پس تغذیه و خواب و مطالعه خود را طبق یک برنامۀ اصولی جلو ببرید و از استرس و تفکرات بی مورد و نابجا اجتناب کنید.

در صورت داشتن سوال در مورد برنامه ریزی حرف آخر و دریافت محصولات با شماره تلفن زیر با مشاوران ما تماس بگیرید: 

شماره تماس :۰۹۱۹۰۹۷۳۱۶۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست