سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
معرفی رشته مهندسی پلیمر
با سلام خدمت داوطلبین گرامی در ادامه معرفی رشته های دانشگاهی،مشاورین موسسه حرف آخر در نظر دارند رشته مهندسی پلیمر را خدمت شما عزیزان ارائه و توضیح دهند . هر جا که حضور داریم یکی از فرآورده های صنعت پلیمر در اطرافمان وجود دارد چرا که این صنعت بسیار وسیع، و کاربردی است و در ساخت پوشاک، کابل ها، سیم ها، لاستیک و… نقش مهمی دارند.
رشته مهندسی پلیمر یکی از رشته های نوپا در کشور می باشد با توجه به نیاز مبرم به این رشته و افزایش نیاز جوامع درخواست برای خرید محصولات این صنعت افزایش پیدا کرده، امروز به یکی از رشته های مهم و راهبردی در کشورهای صنعتی تبدیل شده است.
بازار کار مهندسی پلیمر
مهندسی پلیمر، جزو رشته هایی است که تا به امروز در بازار کار بیکار ندارد و اکثر فارغ التحصیلان مشغول به کار هستند. رشته ای است با کاربردهای فرآوان علی الخصوص در کشور ما، امروزه حدود ۵۰% قطعات خودرو ها و سایر ماشین آلات صنعتی از مواد پلیمری می باشند . حتی استفاده گسترده مواد پلیمری به صنایع کشاورزی – صنایع نظامی – پزشکی رایج شده است در واقع مواد پلیمری بسیار گسترده هستند، رشته مهندسی پلیمر گرایش های مختلفی دارد که از میان آنها گرایش های پلیمریزاسیون – صنایع پلیمر و نانو پلیمر به بسیاری از حوزه ها گستردگی مصرف دارند که مشغول به کار می شوند . رشته مهندسی پلیمر مناسب افرادی ست که علاقه وافری به صنعت دارند، در واقع پلیمر یک رشته مادر است که در تمامی صنایع دخیل است . رقابت در این حوزه در میان کشورهای صنعتی بسیار بالاست البته میزان پیشرفت و موفقیت هر کدام بستگی به میزان پشتکار و خلاقیت آنها دارد.
معرفی رشته مهندسی پلیمر
فارغ التحصیلان مهندسی پلیمر در گرایش مرتبط با رنگ می توانند در کارخانجات سنگ سازی – کارخانجات تولیدی دگمه های پیراهن و.. می توانند مشغول به کار شوند، میزان موفقیت شما بستگی به پشتکارتان دارد. در هر حال با توجه به کاربرد وسیع پلیمرها در کلیه صنایع ، فارغ التحصیلان مقاطع بالا توانایی احداث واحد های تولیدی و برنامه ریزی آنها را دارند با توجه به قابل بازگردانی کردن این مواد می توان مواد بازگردانی را مجدد به مواد مصرفی تبدیل نمود. به طور خلاصه اهم فعالیت های این فارغ التحصیلان را می توان در چند مورد برشمرد:
– انجام خدمت در بخش های مختلف صنایع وزارت دفاع
– احداث و راه اندازی کارخانه های مختلف تولید محصولات پلیمری
– انجام خدمت در دانشگاه ها و پژوهشگاهها و فعالیت های علمی و پژوهشی
گرایش های ارشد مهندسی پلیمر
– مهندسی پلیمر گرایش پلیمر
– مهندسی مواد مرکب
– مهندسی پلیمر گرایش رنگ
مهندسی پلیمر گرایش فرآیند پلیمریزاسیون
– مهندسی پلیمر گرایش صنایع رنگ
– مهندسی پلیمر گرایش نانو فناوری
رشته مهندسی پلیمر
دروس مشترک در گرایشهای مختلف مهندسی پلیمر: .
شیمی پلیمریزاسیون، ریاضیات عمومی، شیمی عمومی، عملیات واحد، برنامهنویسی کامپیوتر، کارگاه عمومی، مبانی مهندسی برق، موازنه انرژی و مواد، انتقال حرارت، روشهای اندازهگیری مشخصات پلیمرها، مکانیک سیالات، انتقال جرم، تکنولوژی و کارگاه کامپوزیتها، خواص فیزیکی و مکانیکی پلیمرها، کنترل فرآیندها، اقتصاد و طرح مهندسی، استاتیک و مقاومت مصالح، ترمودینامیک مهندسی، مکانیک سیالات، انتقال حرارت، ترمودینامیک مهندسی، موازنه انرژی و مواد، سینتیک و طرح راکتور، فیزیک عمومی، کنترل فرایندها، شیمی فیزیک، انتقال جرم، ریاضیات مهندسی، روشهای اندازهگیری کمیتهای مهندسی، شیمی فیزیک پلیمرها، شیمی سینتیک پلیمریزاسیون، شیمی آلی، مهندسی و کارگاه پلاستیک، رئولوژی پلیمرها، اصول مهندسی پلیمریزاسیون، تکنولوژی و خواص فیزیکی الیاف، مهندسی و کارگاه الاستومر، خواص و کاربرد پلیمرهای طبیعی. نقشهکشی صنعتی
توانایی های لازم
بدلیل با اهمیت بودن واحد های آزمایشگاهی و کارگاهی در این رشته دانشجویان رشته مهندسی پلیمر باید صبر و شکیبایی زیادی داشته باشند تا بتوانند ساعت ها کار در آزمایشگاه را تحمل کنند دانشجویان رشته مهندسی پلیمر حتما لازم است درس شیمی را با دقت بیشتر خوانده و فراگرفته باشند تا بتوانند بحث پلیمر را بفهمد و مطابق رشته های دیگر در رشته مهندسی پلیمر باید تسلط کافی به ریاضیات داشته باشید و تسلط به کامپیوتر نیز از ضروریات است.
ادامه تحصیل در رشته مهندسی پلیمر
اگر تمایل به ادامه تحصیل در رشته مهندسی پلیمر دارید، این رشته در مقطع دکتری هم دانشجو، قبول می کند و دانشجویان هم در داخل و هم در خارج از کشور می توانند در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند. رشته مهندسی پلیمر در مقطع دکتری بین ۴۵ تا ۴۷ واحد درسی را پاس می کنند و در مقطع کارشناسی ۳۲ واحد درسی دارند.
برای دریافت مشاوره های کنکوری و پکیج های حرف آخر با مشاورین ارشد ما در تماس باشید
شماره تماس:۰۹۱۹۰۹۷۳۱۶۸
توسط
دیدگاهتان را بنویسید