سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
رشته مهندسی پزشکی
رشته مهندسی پزشکی جزو جدیدترین رشته هایی است که قدم به دنیای پزشکی نهاده است، هدف از ایجاد این رشته کمک به پزشکان و یاری آنها است. این رشته باعث شده که پزشکان در تشخیص و با دقت بیشتر عمل کنند مهندسی پزشکی آنقدر پیشرفت نموده که تشخیص پزشکان را بدون دستگاه ها غیر ممکن نموده ، با توجه به گسترش روز افزون رشته مهندسی پزشکی و تربیت نیروی متخصص به صورت مستمر پیشرفت در علم پزشکی را دو چندان نموده است.
معرفی رشته مهندسی پزشکی
رشته ایست از ترکیب دو گروه ریاضی و تجربی، مهندسی و پزشکی همکاران تیمی خوبی با همدیگر هستند و جهت کمک به بیماران همانند یک رشته به هم تنیده پیش می روند . بخاطر پیشرفت روزافزون سیستم های مهندسی در زمینه پزشکی، تربیت افراد متخصص در این زمیه بسیار حیاتی و ضورری است با توجه به افزایش هر ساله جمعیت نیاز شدید به وجود این رشته است تا پا به پای پزشکان انجام خدمت کنند. حداکثر طول دوره کارشناسی مهندسی پزشکی به شرح زیر است:
تعداد کل واحد های درسی در طول دوره ۱۴۰ واحد است
دروس تخصصی ۴۷ واحد
دروس پایه ۲۶ واحد
دروس اصلی ۴۷ واحد
دروس عمومی ۲۰ واحد
رشته مهندسی پزشکی- گرایش ها
مهندسی پزشکی بیوالکتریک
مهندسی پزشکی بیومتریال
مهندسی پزشکی بالینی
مهندسی پزشکی بیومکانیک
مهندسی پزشکی ابزار دقیق مهندسی پزشکی
مهندسی توان بخشی
مهندسی پردازش تصاویر پزشکی
مهندسی بافت
فناوری اطلاعات پزشکی در ایران
برای ورود به شغل مهندسی پزشکی چه تحصیلاتی لازم است؟
برای ورود به این شغل داشتن مدرک در هر یک از گرایش های موجود رشته مهندسی پزشکی در مقاطع های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری الزامی می باشد .با توجه به اینکه رشته مهندسی پزشکی در دوران دانشگاه بیشتر جنبه علمی دارد نه جنبه عملی، به همین دلیل دانشجویان پس از فارغ التحصیلی برای ورود به بازار کار تجربه و تخصص عملی کافی ندارند و با توجه به اینکه از سوی موسسات عالی دانشگاه جهت رفع چنین مشکلی اقدام خاصی نکرده اند بنابراین مهندسین پزشکی جهت کسب تجربه باید خودشان اقدام کنند که مناسب ترین روش برای کسب تجربه گذراندن دوره های کارآموزی در شرکت های تجهیزات پزشکی بیمارستانها می باشد .
بازار کار رشته مهندسی پزشکی
بازار کار هر رشته ای که داوطلبان می خواهند در آن مشغول به تحصیل شوند بسیار مهم است همچنین بازار کار رشته مهندسی پزشکی برای داوطلبان علاقمند به تحصیل بسیار مطرح است با توجه به اینکه رشته مهندسی پزشکی در سایر کشورهای دنیا از لحاظ بازار کار بسیار خوب است . با توجه به وضعیت رو به بهبود رشته مهندسی پزشکی در ایران و نیاز مبرم کشور به فناوری جدید و پیشرفته درمانی آینده روشنی برای این رشته قابل پیش بینی است . فارغ التحصیلان رشته مهندسی پزشکی در صورت دارا بودن مدرک کارشناسی – کارشناسی ارشد و ئکتری می توانند برای ورود به شغل مهندسی پزشکی اقدام کنند البته نکته بسیار مهم برای درآمد بالا و سرآمد بودن در زمینه شغلی تان داشتن مهارت بالا لازم است که برای کسب این مهارت باید دوره ی کارآموزی مناسب در بیمارستانها و شرکت ها و تجهیزات پزشکی را سپری کنند.
شرکت ها یا کارخانه های تولید کننده انواع وسایل و تجهیزات پزشکی – سازمان تأمین اجتماعی – وزارت فرهنگ و آموزش عالی – وزارت دفاع و سایر مراکز تحقیقاتی – بنیاد مستشعفان و جانبازان – موسسه استاندارد – وزارت صنایع و چند مورد دیگر می باشد که می توانند به فعالیت بپردازند . در ضمن فارغ التحصیلان در صورت داشتن سرمایه و تجربه لازم می توانند اقدام به تأسیس شرکت وارد کنند تجهیزات پزشکی نمایند.
مراکز حرفه ای مهندسی پزشکی
انجمن مهندسین برق و الکترونیک ( IEEE)
– جزو بزرگترین سازمانهای مهندسی و حرفه ای جهان می باشد که بیش از ۳۷ سازمان رو تحت پوشش خود دارد در میان زیر مجموعه های این سازمان، سازمانی بین المللی وجود دارد که ۸۰۰۰ عضو مهندسی پزشکی در سراسر دنیا دارد.
– فدراسیون بین المللی بیلوژی و مهندسی پزشکی
شامل سازمانهایی می شود که جزیی از سازمانهای بین المللی مربوط به مهندسی پزشکی هست.
موسسه مهندسی پزشکی و بیولوژی امریکا
ایالات متحده امریکا دارای بزرگترین مجموعه مهندسی پزشکی در کل دنیاست. در سال ۲۰۱۶ رشته مهندسی پزشکی به عنوان زود بازده ترین رشته معرفی شد در حالی که این رشته فقط در یکی از دانشگاههای امریکا به عنوان یک کلاس درس برگزار شد .
برای دریافت مشاوره های کنکوری و پکیج های حرف آخربا مشاورین ارشد ما در تماس باشید .
شماره تماس:۰۹۱۹۰۹۷۳۱۶۸
توسط
دیدگاهتان را بنویسید