سلام خدمت داوطلبین گرامی این جلسه می خواهیم در مورد رشته داروسازی که زیر شاخه رشته های تجربی می باشد صحبت کنیم و قصد داریم توضیحاتی در مورد این رشته در سایت موسسه حرف آخر بدهیم. رساله و هدف این رشته تربیت افراد متخصص در زمینه دارو می باشد. به گونه ای که در زمینه دارو و دارو سازی عرض اندام کنند و هم بتوانند در مراکز داروسازی و کارخانجات یا آزمایشگاههای کنترل کیفی مشغول به کار و به تولید و عرضه دارو بپردازند.

معرفی رشته داروسازی

در علم پزشکی به طرق مختلف پزشکان اقدام به مداوای بیماران خود می کنند از جمله جراحی – دارو درمانی و روان درمانی می باشد  که متداول ترین و زود بازده ترین روش همان روش دارو درمانی می باشد بنابراین داروسازی رابطه ای مستقیم با این روش درمانی دارد . پس قطع به یقین می توان گفت که داروسازی بخشی از علوم پزشکی است که رابطه با سلامتی افراد بیمار و بستری و در رابطه با تولید و ساخت دارو و میزان اثر گذاری داروها بر بدن بیمار دارد ، پس داروسازی رشته ای است که رابطه مستقیم با بیماران و روان جامعه دارد همچنین داروسازی با بررسی میزان دز یا نحوه ساخت دارد تحقیق به عمل می آورد تا جامعه ای سالم تر داشته باشیم .

البته باید این را در نظر گرفت که حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد علت نا موفق بودن دوره درمان، به دارویی که درمان مصرف می کند بر می گردد یعنی به کیفیت دارو و نحوه مصرف آن بر می گردد در صورتی که بیمار کپسول یا قرص را مصرف می کند و نتیجه عکس می گیرد این وظیفه داروساز است که علت معکوس بودن روند درمان را تشخیص دهد و در راهنمایی پزشک معالج نقش بسزایی داشته باشد .

برای فعالیت در رشته داروسازی باید در دروس فیزیک – شیمی – زیست  توانمندی های بالایی داشت که ضروری است، دروس این رشته هم جنبه حفظی و هم جنبه تحلیلی دارد پس دانشجوی این رشته باید بسیار صبور و در ضمن سخت کوش باشد فعالیت در این رشته همت بسزایی را می طلبد که شما می توانید در این را از مشاورین موسسه حرف آخر کمک بگیرد تا راه را برای شما هموارتر کنند.

حدود ۸۰ درصد از فارغ التحصیلان این رشته جذب داروخانه ها و صنایع داروسازی و کارخانه هاتی آرایشی و بهداشتی می شوند با توجه به اینکه این رشته روند رو به رشدی را در کشورمان داردو بسیاری از داروهای مورد استفاده داخل کشور از کارخانجات داخل تهیه می شود پس بازار کار برای این رشته پر رونق خواهد بود .

میزان شهریه داروسازی دانشگاه آزاد و درصد رتبه قبولی

دانشگاه هایی همچون دانشگاه آزاد دامغان، دانشگاه آزا واحد آیت الله آملی و دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی براساس تراز کل و رتبه کشوری شما دانشجو قبول می کنند و بومی گزینی مطرح نیست برای قبولی رشته داروسازی در دانشگاه آزاد رتبه زیر ۱۰ هزار لازم است . شهریه لازم برای این رشته در دانشگاه آزاد بین ۵/۶ تا ۵/۷ میلیون تومان است.  

رتبه قبولی رشته داروسازی در دانشگاه دولتی

آخرین رتبه های برای قبولی در رشته داروسازی رتبه های نزدیک به ۶۰۰۰ منطقه ۳ از بومی های همان استان است و به ترتیب برای دوره های روزانه در دانشگاه های سطح بالاتر رتبه های بهتری برای قبول شدن نیاز دارند.

اشتغال در کارخانه های داروسازی 

بیشتر داروسازها در داروخانه های سطح شهر و تعداد اندکی هم در کارخانجات صنعتی داروسازی مشغول به کار می شوند در داروخانه ها بیشتر روی فروش داروها تمرکز دارند اما در کارخانجات در قسمت ساخت و کنترل کیفیت و نگهداری دارو ها مشغول می شوند. همچنین برای ورود به کار داروسازی و احداث کارخانه باید تخصص لازم  را داشته باشی و از همه مهم تر بودجه لازم را بتوانی فراهم کنی و در ادامه داروهایی با کیفیت مناسب و حتی بهتر از نمونه های خارجی به بازار عرضه کرد تا بتوان علاوه بر مصرف داخلی برای صادرات هم چشم انداز مناسبی را در نظر گرفت و با این روند می توان در توسعه صنعت داروسازی کشور کمک نمود.

برای دریافت مشاوره های کنکوری و پکیج های حرف آخر با مشاورین ارشد ما در تماس باشید 

شماره تماس:۰۹۱۰۰۹۷۳۱۶۸

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست